239-339-5655
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

De beste oplossing tegen snurken en apneu

Het is wetenschappelijk bewezen dat een snurkbeugel en apneubeugel de meest comfortabele en beste behandelingen zijn.

stoppen met snurken

oplossing tegen snurkenDe 706-284-1520is een speciaal voor u op maat gemaakte beugel die u voor het slapengaan in doet. Deze duwt de onderkaak licht naar voren, de luchtweg komt vrij en het snurken wordt voorkomen.

Lees verder over snurken

als snurken apneu wordt

oplossing tegen snurkenBij een aantal snurkers is het mogelijk dat er apneu voorkomt. Dit is het verschijnsel dat bij het snurken de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Apneu wordt ook wel OSAS genoemd.

Meer informatie over apneu

HOe voorkomt de snurkbeugel het snurken?

Snurken is het vibreren van de zachte weefsels van de keelholte zoals tong, huig en zacht gehemelte. Dit wordt vooral veroorzaakt door het ontspannen van de tongspier tijdens het slapen. Het zachte weefsel zakt naar beneden en blokkeert de luchttoevoer en gaat trillen bij het inademen.


Wacht niet langer met uw snurken of slaapapneu maar onderneem direct actie. Onze ervaren specialisten zijn wetenschappelijk geschoolde professionals die u kunt vertrouwen. Wij zorgen snel voor een echte oplossing waardoor het snurken en/of de slaapapneu verleden tijd zijn.

Waar vindt u de snurkpoli?

Belangrijke informatie

 

Tevredenheid

Wilt u weten of onze klanten tevreden zijn over onze service? Bekijk hieronder de onafhankelijke beoordelingen!

 

niet goed? geld terug!

Bent u niet tevreden over de snurkbeugel of apneubeugel en werkt deze na twee controle bezoeken aan de praktijk nog steeds niet optimaal? Dan krijgt u het aankoopbedrag van de beugel retour. Lees de voorwaarden.
 

doe de snurktest!

Komt u ook in aanmerking voor een snurkbeugel? Test uzelf op snurken en slaapapneu. Vul de test in en u krijgt direct een antwoord. Klik hieronder om aan de test deel te nemen.

 

doe de test